|
(Sakriveno)
|
 |
« poslato: 07 Јул 2010, 09:41:20 » |
|
BOJE - Neutralni i zemljani tonovi su sigurni i mogu se mešati sa svetlim i prigušenim bojama. Tonovi poput bele, bež, zlatne, smeđe, žućkasto-smeđe izdržavaju test vremena. SLOJEVITOST - Ako je prostorija hladna, dodavanje slojeva može povećati toplinu. Postavljanjem tepiha i predmeta s teksturom soba odmah postaje toplija. U tu svrhu mogu da posluže i detalji poput podmetača za čaše u vedrim bojama. SVETLO - rasvetna tela postavite tako da čine trougao. Takođe, osvetljenje lampom stvara više topline od lustera. Abažuri žućkastosmeđe boje daju dodatnu toplinu. ZIDOVI - odmaknite kauč, sofu, trosed od zida. Eksperimentišite, pomerajte trosede i sofe kako biste stvorili dekorisan izgled.Postavite i tepih ispod kauča kako biste definisali prostor za razgovore. ZBIRKE (knjige, figurice, CD-ovi) - postavite ih na isto mesto. Ako skupljate lutke ili knjige nađite im isto mesto u stanu. Privlačiće pažnju i izgledaće zanimljivije ako su na jednom mestu. SLIKE - Uobičajena greška je postavljanje umetničkih predmeta previsoko na zidove. Okačite ih u visini očiju (u nekim slučajevima malo više), tako da komadi budu deo dekora prostorije. Ako imate grupisane umetničke predmete, postavite ih prvo na pod, eksperimentišući razmeštajem, pre nego što ih okačite na zidove. lZNENAĐENJE - element iznenađenja može samo da doprinese šarmu vašeg životnog prostora. Ako je soba savremena, dodajte joj neki antikvitet. LIČNI PEČAT - ove ideje omogućavaju dobar početak za uređenje vašeg doma. Ipak, imajte na umu da je važno da uređenje bude u vašem ličnom stilu, a to će dati posebnost svakom enterijeru
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja ne dolazim, ja se pojavljujem
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 17 Јул 2010, 01:09:20 » |
|
ajde, kad si vec otvorila temu......
ako neko ima neku dilemu oko uredjenja kuce ili stana, zeli nesto da gradi ili rushi, renovira, neka na ovoj temi obrazlozi svoj problem/dilemu, a ja cu se potruditi da dam adekvatan odgovor.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
U Mesec i Merkur mi ne diraj, jer te Marsovog besa ni Venera spasiti ne moze!
Nishta inspirativnije i perverznije od istine
Nisam dovoljno lepa da bi iko zanemario to shto nisam glupa.
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 20 Јул 2010, 12:01:21 » |
|
Prvih 5 saveta besplatno, a onda ste ga ugasili
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22 Јул 2010, 02:21:27 » |
|
Prvih 5 saveta besplatno, a onda ste ga ugasili ne nadaj se da cu ti dopustiti da me iznajmljujesh! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22 Јул 2010, 16:31:48 » |
|
Rent-a-andje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24 Јул 2010, 16:39:54 » |
|
Jel to podrazumeva i spremanje po kuci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26 Јул 2010, 03:00:07 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 28 Јул 2010, 10:21:52 » |
|
Ma ja cu TEBE da sredim  Elem, osmislila sam interesantnu vitrinu, jos samo da dodjem do para i da je opravimo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 29 Јул 2010, 16:04:29 » |
|
Bezbednost deteta je najveći prioritet roditelja, naročito dok su deca još sasvim mala, radoznala i nesvesna opasnosti koje ih mogu snaći u sopstvenoj kući. Jedna od mnogih opasnosti koje vrebaju dete u kuhinji je i vrela ringla, a proizvod nazvan "Stove Guard" firme Prince Lionheart će učiniti da imate jednu brigu manje. Ploča se lepi na šporet i širine je od 61 do 91.5 cm, tako da odgovara većini uređaja. Cena zaštitne ploče je 25 dolara Izvor: Sijalica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 24 Август 2010, 00:55:13 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
(Sakriveno)
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 29 Август 2010, 11:04:25 » |
|
heheheh i to  Ma ima detalja koji mogu da se izvedu za male pare, ako znas dobre majstore (sto ja, je li, ne znam, posto nam je puk'o temelj kuce, pa smo ga krpili ovih dana  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|