Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Šta ih izluđuje?  (Pročitano 98 puta) Bookmark and Share
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
(Sakriveno)
أليكسيس
Lud ljud
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
  • vidjen/a:danas u 03:03:02

Taurus

سلام

« poslato: 27 Јул 2010, 13:42:59 »

Možda ćete se iznenaditi odgovorom, ali muškarci ne
    padaju na šminku ili konfekcijski broj 34. Privlače ih atributi poput kovrdžave kose, dugih nogu i naravno - oblina

1. Crvena boja
    Muškarci obožavaju da vide ženu u crvenoj haljini. Naučno je dokazano da su muškarcima seksualno privlačnije žene koje nose crvenu odeću. Zato, kada se sledeći put spremate za izlazak s partnerom, odaberite bar jedan od odevnih predmeta u toj boji.

2. Duga kovrdžava kosa
    Velika količina šminke i detaljno uređivanje od glave do pete nije ono što će privući muškarčevu pažnju. Najjednostavniji način da ga privučete je da pustite kosu i ukovrdžate je (ako već takvu nemate). To je ono što prvo uočavaju i smatraju neodoljivim.

3. Obline
    Odavno je poznato da muškarci ne vole mršave žene. Muškarci vole obline jer, kako kažu, takve žene izgledaju zdravo i seksepilno. Zato, recite zbogom dijetama, nabacite normalnu težinu i uživajte s muškarcem svojih snova.

4. Duge seksi noge
    Muškarcima klecaju kolena od dugih ženskih nogu. Smatraju da je to najženstveniji deo ženskog tela i uživaju kada vide ženu dugih nogu kako graciozno hoda u miniću. Ako ste ponosna vlasnica takvog para nogu, šta reći... blago vama!

5. Duboke tamne oči
    Bez obzira na to da li imaju plave, crne, zelene ili smeđe oči, žene u njima skrivaju emocije. Muškarci su slabi na žene s velikim očima koje im, kako kažu, ulivaju poverenje. U jednom istraživanju muškarci su priznali da u velikim ženskim očima mogu da vide odraz svojih pozitivnih osobina.

6. Brinete,
    a ne plavuše
    Jedno istraživanje tvrdi da muškarci više vole brinete, nego plavuše. To posebno dolazi do izražaja kada biraju životnu partnerku. Plava kosa možda deluje glamurozno, ali u tamnijoj kosi ima nečeg šarmantnog što privlači muškarce. Istraživanje je otkrilo i da se muškarcima tamnokose žene čine stabilnije i osećajnije.

7. Inteligencija
    Lepota u kombinaciji s pameću čini ubistvenu kombinaciju. Inteligentna žena brzo pronalazi put do muškarčevog srca. Neki muškarci priznaju da im je kod žena najprivlačniji intelekt, jer obožavaju kada su im žene u razgovorima ravnopravni partneri
    Sačuvana

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem
    (Sakriveno)
    Clan sanja forumaše
    Van mreže Van mreže

• vidjen/a:danas u 15:58:03

« Odgovor #1 poslato: 27 Јул 2010, 21:57:03 »

Ma, kad se stane na "ludi kamen", sva teorija pada u vodu.  :turpija:
    Sačuvana

Zivot je ono sto nam se desava dok mi pravimo planove za zivot!
    (Sakriveno)
    أليكسيس
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

• vidjen/a:danas u 03:03:02

Taurus

سلام

« Odgovor #2 poslato: 31 Јул 2010, 00:35:14 »

Sto jes' jes', ali je cinjenica da kao bikovi, reaguju na crveno - ves, karmin, nokte...

Da vecina obozava povece grudi i duge noge.

E sad koliko vole inteligenciju, ne bih mogla da garantujem ;D
    Sačuvana

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem
    (Sakriveno)
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

• vidjen/a:danas u 16:00:11

« Odgovor #3 poslato: 13 Август 2010, 00:44:54 »

Citat
    Sto jes' jes', ali je cinjenica da kao bikovi, reaguju na crveno - ves, karmin, nokte...

shto ne reche pre? :P

Citat

Da vecina obozava povece grudi i duge noge.

ovo drugo mi fali...

Citat

E sad koliko vole inteligenciju, ne bih mogla da garantujem ;D

bash im neshto i nije na listi prioriteta.
    a i ne sretoh, do sada, nekog jako pametnog bika
    Sačuvana

U Mesec i Merkur mi ne diraj, jer te Marsovog besa ni Venera spasiti ne moze!

Nishta inspirativnije i perverznije od istine

Nisam dovoljno lepa da bi iko zanemario to shto nisam glupa.
    Stranice: [1]   Idi gore
      Štampaj  

Prebaci se na:  

Dilber MC Theme by HarzeM Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Stranica je napravljena za 0.284 sekundi sa 22 upita.

Google visited last this page 03 Септембар 2010, 10:12:34

........................................................................................................