Stranice:  1 ... 16 17 [18]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: DS - Boris Tadic  (Pročitano 7111 puta) Bookmark and Share
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
(Sakriveno)
Clanu je potrebno oduzeti tastaturu!
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
  • vidjen/a:09 Јануар 2010, 21:38:51

Libra

« Odgovor #255 poslato: 10 Август 2009, 17:48:41 »

tuzno, ali istinito...banda svetska, a nazalost nasa!!!
    Sačuvana
    (Sakriveno)
    أليكسيس
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

Pol: Žena
  • vidjen/a:danas u 03:03:02

Taurus

سلام

« Odgovor #256 poslato: 25 Фебруар 2010, 12:33:19 »

Citat
    BEOGRAD - Čuveni američki glumac Džordž Kluni upoznao je predsednika Srbije Borisa Tadića, tvrdi u izjavi za naš list Den Tana, poznati ugostitelj iz Los Anđelesa i prijatelj obojice junaka naše priče.

Kluni je našem sagovorniku otkrio da poznaje Tadića i da mu se mnogo sviđa što prvog čoveka Srbije političari u Evropi i svetu smatraju njegovim dvojnikom!

Pre tri nedelje Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu u bulevaru Santa Monika u Los Anđelesu, gde su se na molbu naše redakcije dotakli priče o sličnosti holivudskog stara i predsednika Srbije. Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku stigli su i do priče koja intrigira mnoge novinare na svetu.
    - Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta - otkriva Den Tana i dodaje:
    - Preneću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: "Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega". Kluni je dodao i da je to veliki kompliment za njega.

Den Tana još otkriva da su se Džordž Kluni i Boris Tadić nedavno upoznali.
    - Bio sam zapanjen kada mi je Kluni rekao da se upoznao s predsednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji, ili u Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta - navodi Den Tana.
    Inače, sličnost Borisa Tadića i Džordža Klunija ne zaokuplja samo pažnju domaće, već i evropske i svetske javnosti.
    - Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret s Berluskonijem, a da ga omaleni Italijan ne poistoveti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima - zaključio je Den Tana.

:zbun:
    Sačuvana

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem
    (Sakriveno)
    أليكسيس
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

Taurus

سلام

« Odgovor #257 poslato: 21 Април 2010, 01:33:35 »

Svaka cast! I ja se osecam tako, da me cim kazem da volim Srbiju, da sam Srpkinja... ako pisem cirilicom (na netu zaista ne mogu, jer mi prilicno otezava rad, ali "rucno", iskljucivo cirilica).. odmah prilepe da sam nazadna, nacionalista, sovinista... radikalka. Jadni izgovori.

Ne, samo patriota, ma koliko to nepozeljno bilo danas.
    Sačuvana

(Sakriveno)
    Feniks
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

• vidjen/a:03 Септембар 2010, 15:26:32

Pisces

... s vetrom u kosi...

« Odgovor #258 poslato: 21 Април 2010, 08:44:11 »

Не бавим се Интернетом на неки професионалан начин, па тако сваки пут када сам у прилици, куцам ћирилицом. Ко уме да прочита - уме. Ко не уме - нека нагађа шта сам написала.
     :cvikeras:
    Волим своју земљу, патриота сам, али ме то не спречава да имам критички однос према власти, а поготово према онима који су увек "дежурни" уз власт и који су уз све системе и режиме...
    Sačuvana

Carpe diem  :sekica:...

(Sakriveno)
    أليكسيس
    Lud ljud
    Van mreže Van mreže

Taurus

سلام

« Odgovor #259 poslato: 27 Јул 2010, 14:08:00 »

Demokratija.wmv
    Sačuvana

Stranice:  1 ... 16 17 [18]   Idi gore
      Štampaj  

Prebaci se na:  

Dilber MC Theme by HarzeM Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Stranica je napravljena za 0.374 sekundi sa 20 upita.

Google visited last this page 21 Август 2010, 05:18:41

........................................................................................................