prodaja

FOTO TAPETE, STIKERI ZA ZID I 3D PANELI

Vaš dom je postao monoton. Želite da ga uredite i dekorišete sa što manje novca. Evo nekoliko saveta za uredjenje vašeg životnog prostora uz minimalna novčana sredstva i malo više mašte.

DEKORACIJA ZA VAŠE ZIDOVE, FOTO TAPETE, ZIDNI I 3D PANELI, STIKERI

Pre svega, potrebno je da vašim zidovima date „dušu“. Na tržištu možete naći veliki broj foto tapeta koje su izuzetno pristupačne a koje će prostor u kom živite oplemeniti i ulepšati. Foto tapete su ponovo moderne i ukrasiće vaše zidove a prostor u kom boravite učiniće toplijim. Na našem tržištu su dostupne u različitim dimenzijama i sa različitim motivima: od urbanih slika do pejzaža i trudimenzijalnih fotografija. Veličina i kvalitet foto tapeta diktiraju njihovu cenu. Ukoliko imate nešto manje novca, možete se poigrati vašim zidovima na drugi, a u isto vreme moderan način. Stikeri za zid su savršeni za tu namenu. Možete ih uklapati na sebi svojstven, originalan način, i time pokazati svoju kreativnost. Poigrajte se cvetovima, listovima, grančicama, leptirima i drugim najrazličitijim motivima, i ujedno ukrasite svoj dom. S’ druge strane, ukoliko imate malo više novca, onda Vam savetujemo da centralni zid u Vašoj dnevnoj sobi obložite 3D panelima. Zidni paneli su se relativno skoro pojavili na našem tržištu i privukli veliku pažnju. Uglavnom su izradjeni od presovanog kartona, trodimenzionalni su i možete ih krečiti više puta u željenu boju. 3D paneli su izuzetno moderni i vašem domu će dati nesvakidašnji izgled i posebnu dimenziju.

Nisu Vam potrebne skupe arhitekte kako biste uredili vaš dom. Dovoljno je da pustite mašti na volju i stvorite okruženje koje će Vam biti najtoplije. Sve što Vam je potrebno možete naći na sajtu unna.rs. Ostaje samo da osmislite izgled i da se sami poigrade našim zidnim dekoracijama.

1 comment

  1. Pingback: Tapete – obucite svoje zidove

Leave a Reply