prodaja

Sitne promene u stanu, zavese, prekrivaci, tapete, eko koza i stofovi

Promene u stanu ne moraju da budu veliki troškovi za kucni budžet. Ne morate da radite adaptacije, izbijate zidove i pravite neove prostorije, dovoljne su samo neke male promene u stanu koje će napraviti skroz drugačiji izgled.

Tapaciranje namestaja i promene

Neko pribegava jednostavnoj promeni i premeštanju nameštaja iz jedne sobe u drugu ili sa jednog mesta na drugi. Kada smo već kod nameštaja zavisi kakava vam mebl, ali njega možete da zamenite novim, kupite mebl stofove za tapaciranje nameštaja ili eko kožu za tapaciranje nameštaja i eto odmah velike promene, kao da ste dobili nov nameštaj i promena u stanu će biti ogromna.

Promene na zidovima, tapete i paneli

Možda možete da radite neku promenu sa zidovima, recimo da stavite tapete. Da ideja je dobra jer su tapete ponovo moderne i imate tapete za decu, plastificirane lako perive tapete koje se peru, pa je njihovo održavanje mnogo lakše. Postoje foto tapeti 3d, za decu i ostale varijante. Imate razne panele za zidove koje možete postaviti na svoje zidove i uz dobro osvetljenje napraviti skroz drugačiji izgled sobe.

Zavese i prekrivači

I eto možda i najjeftinija varijanta za promene u stanu je promena zavese, prekrivača za krevet ili nešto slično. Čuo sam jednom izjavu jedne domaćice koja reče, pa ja i kada promenim zavesu u kući osećam se kao da sam na novom mestu. NIje krupna promene, ali stvarno može da oplemeni prostor i nova zavesa i prekrivač za krevet. Izgledaće vam sve drugačije nego što je izgledalo i razbićete malo monotoniju.

Eto dali smo vam nekoliko ideja za promene u stanu bez lupanja, pračine i raspremanja od po nekoliko dana, pa vi izaberite po ukusu, sredstvima, ili delu u kući koji va, je dotrajao.

Leave a Reply