selidbe prevoz

PVC stolarija – renovinje stana

Kada pričamo o renoviranju stana sem nekog estetskog dela, ako želite da napravite uštedu, najbolje je da se bacite na fasadu i termoizolaciju i zamenu stare stolarije novom. Renoviranje na kome možete u budućnosti zraditi je fasada sa izolacijom i zamena stolarije. Najčešće se uzimaju PVC stolarija pvc prozori koji su solični termoizolatori i sačuvaće toplotu vašeg doma u zimskim mesecima.

Izbor PVC stolarije za renoviranje stana

Sve veći je izbor PVC stolarije i PVC profila raznih renomiranih svetskih proizvođača, pa je se možda i teško odlučiti, jer svi su dobri, alu uvek postoje i bolji. Svaki proizvođač ima neke svoje oznake i nazive, a oni se između sebe mogu razlikovati po debljini čeličnih ojačanja, po broju stakla, debljini profila, broju komora profila i slično. Neki od poznatih profila koji se kod sreću su Rehau, Koemerling, Gealan, Salamander, Veka, Inoutic. Svi oni proizvode različite vrste profila, pa morate znati karakterisitike i šta dobajte po ceni PVC profila. Slična situacija je i sa okovima kojih ima različitih vrsta i po kvalitetu i po ceni okova.

Ako hoćete kvalitetn i dugovečan PVC prozor, onda se držite i kupujte pvc stolaraju od renomiranih proizvođača PVC profila. Izbegavajte Noname kupovine na raznim popustima i trgovinskim centrima stolarije sumnjivog kvaliteta. Ali pazite i tu se može desiti propust jer kvalitetn profil ne garnatuje dobar prozor, bitan je kvalite okova, dobra montaža i dobro štelovanje i podešavanje PVC profila. MBgropuplimited.rs u ponudi ima kvalitetan okov i Inoutic profil.

Sve zavisi koliko sstolarije i koliko prozora uzimate, da li sa pratećom opremom, dasčice pod prozore i nad prozore, roletne ili komarnika, cena pvc stolarije na kraju može biti velika.

U svakom slučaju kasnije primetićete da zamenom dotrajale stolarije novom stolarijom možete i napraviti uštede na potrošnji tokom cele godine i to u letnjem periodu za hlađanje, a zimi za grejanje. Pvc  stolarija – renoviranje stana na kome ćete zaraditi.

Leave a Reply

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.