smestaj apartmani

Apartmani i smestaj u Novom Sadu

Pored Beograda vredi posetiti i drugi grad po veličini u Srbiji i najveći grad u Vojvodini, smešten između Srema i Bačke na obali Dunava. Reč Novi Sad potiče od latinskog naziva Neoplanta koji se koristi od 1748. godina. Kada dođete možete pronaći smestaj u Novom Sadu, ali postoje neke stvari koje možete saznati o gradu i ne bi ih trebalo zaobići. Osim Exita po kojem je Novi Sad poznat na celoj planeti, kada je teško pronaći smeštaj u Novom Sadu, ne smete propustiti da detaljnije pogledate Petrovaradinsku tvrdjavu. Dve stvari na koje prvo pomislimo kada pomenemo Novi Sad su Exit i Petrovaradinska tvrđava. Tvrđava je izgrađena tokom XVII i XVIII veka i predstavlja značajan kulturno – istorijski spomenik. Nalazi se na prostoru od preko 120 hektara.

Apartmani Novi Sad

Dobar smeštaj možete da pronađete, ako vas je veći broj, ili dolazite porodično, apartmani Novi Sad. Apartmani su smeštaj ako dolazite i ne želite da se gurate u malim hotelskim sobama, već po povoljnijoj ceni uživate u većem komforu i kvalitetnijem smeštaju.

Trebalo bi da u Novom Sadu posetite i kucu belog lava za koju tvrde da je najstarija kuća u gradu, a izgradjena je 1740 godine. Kada već dođete u ovaj deo grada možete videti još građevina iz VIX veka kao što su Tanudžićeva palata, palata Vatikan, Klajnova palata.

Novi Sad je grad koji vredi posetiti a smeštaj možete pronaći, u hotelima ili iznajmljivanjem apartmana.

Leave a Reply