Category Archives: medicina

medicina

Transplantacija kose i obrva

Published by:

Transplantacija kose cena u Beogradu

Ostati bez kose, ko ne zna, ne može ni da zamisli kako izgleda biti bez kose. Oduvek je ljudima opadala kosa. Pokušavala se na razne načine zaustaviti i ublažiti. Nešto je i uspevalo, ali kada kosa krene da opada, jedino se samo može produžiti i sprečiti ubrzano opadanje. Ova oblast je oduvek bila deo na kome su se mogle zaraditi dobre pare. Ko ostaje bez kose spreman je na sve, pa tako i da odvoji novac za razne čudotvorne vodice. Agresivne reklame iz udaljenih delova sveta i drevne tajne nekih starih plemena, sve su to šarene laže. Naši stari su ispirali kosu sa vodom od korena žare

Transplantacija kose

Gubitak kose jedino može da se nadoknadi transplantacijom kose. I to je najbolje Fue transplantacijom kose kao bezbolnom i jednom od najuspešnijih metoda. Zapamtite jedino kosu uslovno rečeno možete da vratite transplantacijom kose.

Transplantacija obrva

Savremeni trendovi oko sredjivanja obrva napravili su neke nove probleme pa se pojavila potreba i za transplantacijom obrva. Naime od silnog istanjivanja i oblikovanja obrva desava se da obrve izgube svoju gustinu ili luk koje ih čine lepšim. Transplantacija obrva je takođe bezbolna i uspešna metoda i radi se na sličan način kao i transplantacija kose.

Kontaktirajte MBC kliniku i zakažite termin gde će vam sve detaljno objasniti u vazi problema koji vas muče sa nedostatkom kose.

medicina

Transplantacija kose cena u Beogradu

Published by:

Transplantacija kose cena u Beogradu

Ako ste ćelavi došaoje kraj svim vašim mukama i problemima. Transplantacija kose Beograd, cena više nije tako nepristupačna kao nekada kada su je sebi mogle priuštiti samo filmske zvezde i fudbaleri. Jedni od prvih koji su to uradili bili su Brus Vilis i fudbaler Runi.

Transplantacija kose, dlaka po dlaka

Danas transplantacija kose je uspešna metoda bez ožiljaka gde se presadjuje dlaka po dlaka sa vaše gleve gde imate gustu kosu u regije gde je ona proređena. Kakva je i koliko se kreće transplantacija kose cena u Beogradu? Cena transplantacije kose u Beogradu je niža nego po Evropi, a kvalitet naših stručnjaka je na visokom novou. Mnogi od nih kao što je dr Marija Balković imaju svoje i radionice i predavanja po celom svetu. Za pacijente na klinici za transplantaciju kose mbc.rs obezbeđen je i smeštaj za one koji nisu iz Beograd ili iz Srbije. Transplantacija kose je potpuno bezbolna metoda i posle zahvata nemate nikakvih tegoba.

U zavisnosti u kakvom se stanju nalazi vaša glava, zahant na presadjivanju kose traje jedan dan ili dva. Zahvat ne zbog komplikacija i zahtevne procedure, već fizički i vremenski nije baš tako lako i brzo presadiii nekoliko hiljada dlaka. Dok ajde da kažemo operacija traje vi se zabavljate i gledate film, sve je potpuno bezbolno, totalno ste isključeni iz procesa transplantacije vaše kose.

medicina

Sistematski pregledi, holter, kardiolog, ulrazvuk

Published by:

Sistematski pregledi, holter, kardiolog, ulrazvuk

Da li imate navike da se redovno brinete o svom zdravlju? Redovni sistematski pregledi su dobra navika koja vodi računa o vašem trenutnom zdravlju, ali je i neki veliki zalog za budućnost. U slučaju nekih problema sa zdravljem rano otkrivanje je velika prednost i znatno povećava mogućnost izlečenja. Uloga sistematskog pregleda je uglavnom zbog prevencija bolesti, rane dijagnostike i otkrivanja rizika i mogućih zdravstvenih problema.

Na taj način sebi obezbeđujemo u slučaju zdravstvenih problema uspešno lečenje jer se reagovalo u pravom trenutku. Lekarska ordinacija dr Nestorov vam može u samo jednom danu pružiti kompletnu zdravstvenu sliku i vaše stanje, uz sve potzrebne specijalističke preglede. U zavisnosti od vašeg stanja tu su ultrazvučni pregledi, kardiolog urolog. Kod problema sa radom srca i krvnim pritiskom dobijate holter koji će beležiti sve promene u radu srca u jednom danu. Holter pomaže da bi se što bolje prati stanje vašeg srca, promene pritiska i slično, kako bi se što bolje odredila terapija.

Sistematski pregledi se obavljaju jednom godišnje, ali po potrebi mogu i češće, naravno sve to u dobgovoru sa lekarom. Kao što smo gore već napomenuli sistematski pregled može uključivati i preglede lekara specijalista i po potrebi dodatne pregleda kao ultrazvučni pregled, pregled kardiologa i urologa. Sve zavisi od vašeg trenutnog zdravstvebnog stanja, i faktora rizika, Koliko ste fizički aktivni, kakve imate životne navike, vrsta posla i slično.

Lekarska ordinacija Dr Nesterov, sve na jednom mestu, sve gotovo za jedan dan, svi pregledi i sve dijagnoze, ultrazvuk, kardiolog, urolog, holter …