medicina

Transplantacija kose i obrva

Ostati bez kose, ko ne zna, ne može ni da zamisli kako izgleda biti bez kose. Oduvek je ljudima opadala kosa. Pokušavala se na razne načine zaustaviti i ublažiti. Nešto je i uspevalo, ali kada kosa krene da opada, jedino se samo može produžiti i sprečiti ubrzano opadanje. Ova oblast je oduvek bila deo na kome su se mogle zaraditi dobre pare. Ko ostaje bez kose spreman je na sve, pa tako i da odvoji novac za razne čudotvorne vodice. Agresivne reklame iz udaljenih delova sveta i drevne tajne nekih starih plemena, sve su to šarene laže. Naši stari su ispirali kosu sa vodom od korena žare

Transplantacija kose

Gubitak kose jedino može da se nadoknadi transplantacijom kose. I to je najbolje Fue transplantacijom kose kao bezbolnom i jednom od najuspešnijih metoda. Zapamtite jedino kosu uslovno rečeno možete da vratite transplantacijom kose.

Transplantacija obrva

Savremeni trendovi oko sredjivanja obrva napravili su neke nove probleme pa se pojavila potreba i za transplantacijom obrva. Naime od silnog istanjivanja i oblikovanja obrva desava se da obrve izgube svoju gustinu ili luk koje ih čine lepšim. Transplantacija obrva je takođe bezbolna i uspešna metoda i radi se na sličan način kao i transplantacija kose.

Kontaktirajte MBC kliniku i zakažite termin gde će vam sve detaljno objasniti u vazi problema koji vas muče sa nedostatkom kose.

Leave a Reply