Novi Beograd » Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Veliki je izbor agencija za selidbe u Beogradu, pa je naš zadatak da vam na neki način olakšamo izbor. Kao i što u svakom poslu postoje oni koje vole da love u mutnom tako i nagla ekspanzija i veliko interesovanje za usluge selidbe u Beogradu postaje sve veće i veće. razlog je što u selidbama mnogi vide laku zaradu, odnosno nisu u stanju da pruže adekvatnu uslugu u odnosu na cenu selidbe koju zahtevaju.

Poštene agencije za selidbe u Beograd

Jedna od agencija za selidbe koja rtadi nekih 5 godina je agencija za selidbe Petra Petrovica koja se ističe efikasnim i brzim radom, nisu jaki sa cenama, i uvek su tu, za dogovor. Detalje o njima pogledajte na sajtovima selidbeubeograd.com i jeftine-selidbe-prevoz.rs

Izdvojio bih još dve agencije za selidbe sa sličnim nazivima i web adresama, jedna je osnovana u Švedskoj  beo-selidbe.rs i radi po švedskim principima, nova je na tržištu u Beogradu ali ima kvalitet. Druga je beo-selidbe.co.rs koja već više od 12 godina seli ljude po Beogradu.

(ove agencije su izbačene jer više ne radimo sa njima)

Ovo je naš izbor agencija za selidbe, a vi ostavite u komentarima kako ste prošli sa njima kada ste se selili, i da li smo bili dobra preporuka za njih, pišite i negativna i pozitivna iskustva za selidbe.