Category Archives: usluge

usluge

Popravka mašina za šivenje

Published by:

Popravka mašina za šivenje

Kako mogu da identifikujem problem sa šivaćom mašinom?

Ako vaša mašina za šivenje ima svetlo, ali ono ne radi, otvorite glavu, a zatim uklonite i testirajte sijalicu. Proverite električne veze po potrebi.

Ako se mašina ne uključi, proverite da li je napajanje uključeno u električnoj utičnici i testirajte električni kabl. Testirajte prekidač za uključivanje i isključivanje.
Ako mašina radi ili bruji, ali ne šije, proverite da li je sklop špule zaglavio konac (pogledajte dole). Takođe podmažite suvu mašinu, zategnite dugme kvačila i proverite pogonski kaiš (pogledajte dole).
Popravka mašina za šivenjeAko se igla ili konac za šivanje pokvare, pogledajte uputstvo za upotrebu mašine za šivenje za ispravna podešavanja i proverite da li se konac zaglavio.
Ako se tkanina slabo hrani, očistite dlačice sa držača.
Sve druge popravke mašine za šivenje treba da uradi iskusni tehničar koji ima pristup rezervnim delovima.

Šta mi je potrebno za popravku mašine za šivenje?

Rezervni delovi su dostupni od proizvođača i dobavljača na tržištu iu lokalnim prodavnicama mašina za šivenje. Alati koji će vam trebati da popravite mašinu za šivenje mogu uključivati sledeće:

Odvijači
Ulje za šivaće mašine
Pinceta
Šmirgl
Mala četka

Koji su koraci za popravku mašine za šivenje?

Popravka mašina za šivenje
Pažljivo nagnite ili podignite mašinu za šivenje iz kućišta da biste otkrili komponente za podmazivanje.

Podmažite mašinu za šivenje:
Isključite mašinu za šivenje.
Nanesite jednu kap visokokvalitetnog ulja za mašine za šivenje na sve delove koji se pomeraju osim ako vam uputstvo za vlasnika ne kaže drugačije, posebno pazite da ne podmazujete električne delove

usluge

Ciscenje poslovnog prostora Beograd

Published by:

Održavanje i ciscenje poslovnog prostora za mala i srednja preduzeća, firme predstavništva uvek predstavlja potencijalni problem. Ako iamte manje radnika, manje prostorije, onda vam se ne isplati da imate negog stalo zaposlenog ko će raditi ciscenje poslovnog prostora.

Agencija za čišćenje poslovnog prostora

Ciscenje poslovnog prostora BeogradNajbolje rešenje za čišćenje i održavanje poslovnih prostorija ja svakako u angažmanu sa strane i to po potrebi. Agencija za ciscenje cistunica je idealno rešenje za čistoću vaših poslovnih prostorija. Sve je stvar dogovora, mogu da dolazte pre posla, ili posle posla, sve zavisi od vas, ne moraju da dolaze svaki dan, ciscenje moze da bude po potrebi. Može to da bude periodično, generalno čišćenje se podrazumeva.

Ako vam treba dobra i pouzdana agencij aza ciscenje poslovnih prostora, koja će sve to obaviti diskretno, onda je Cistunica.rs za vas pravi izbor.

usluge

Elektricna vitla cekrk za slep sluzbe

Published by:

Pročitao sam negde da bez obzira kakv terenac imate, bez obzira koliko jak i moćan morate napred imati cekrk ili vitlo za dzipove. Bez jakog i kvalitetnog vitla ne vredi se upuštati u avanture. KOd nas na tržištu možete naći elektricna vitla koja su kvalitetnija i proizvode se u Evropskoj uniji to jeste uvoze ih iz Poljske. Kvalitetna vitla koja će vas izvući iz svake nevolje.

Elekrticna vitla koriste i slep sluzbe. Slep sluzbe koriste vitla za izvlačenje vozila koja su havarisana ili se nalaze u nekim sodomima pokraj puta.

Kvalitetna i sigurna vitla sa garncijom su sigurno bolji i povoljniji izbor od jeftinijih cekrka i vila koje možete naći sa istočnog tržišta.