Category Archives: usluge

usluge

Ciscenje zgrada u Beogradu

Published by:

Koristeći najnovije tehnologije i procedure, uključujući naš vlasnički sistem Clean Tidy®, naše profesionalne usluge komercijalnog čišćenja pomažu vam da zaštitite svoje klijente i zaposlene. Jednostavno rečeno, brinemo o čistoći i to se pokazuje u našem radu, našim ljudima, našoj odgovornosti prema vama i našoj posvećenosti ispunjavanju naše reči, svakog dana. Vršimo čišćenje zgrada u Beogradu i održavanje zgrada u Beogradu.

Radimo čišćenje zgrada po najvišim standardima: našim

U Clean tidy neumorno sledimo najviše standarde u čišćenju sa prilagođenim programima dizajniranim da zadovolje vaše potrebe, bilo za dnevne, noćne ili jednokratne usluge čišćenja kancelarija. Više smo nego čisti. Radimo ono što kažemo da ćemo uraditi i pratimo svakog kupca kako bismo potvrdili potpuno zadovoljstvo korisnika.

Čišćenje komercijalnih objekata za bilo koju industriju poslovnih prostora u Beogradu

Bez obzira da li vaša kompanija ima svoj dom u poslovnoj zgradi, klinici ili školi, mi isporučujemo profesionalne usluge čišćenja komercijalnih objekata koje pomažu u promovisanju zdravog radnog okruženja i održavaju vaše zgrade svetlucavim. Naši profesionalci za čišćenje sa ponosom nude Clean Tidy®, naš vlasnički sistem koji funkcioniše bolje od standardnih procesa čišćenja. Takođe koristimo zelena sredstva za čišćenje koja su veoma efikasna, ne ostavljajući za sobom bilo kakve ostatke ili mirise. Bez obzira na to kakav objekat imate, mi imamo alate i tehnike za obavljanje vaših obaveza čišćenja i dezinfekcije.

Ako tražite agenciju za čišćenje  održavanje zgrada u Beogradu po najvišim standardima odna je to agencija za ciscenje zgrada i održavanje zgrada Clean Tidy

usluge

Ciscenje poslovnog prostora Beograd

Published by:

Održavanje i ciscenje poslovnog prostora za mala i srednja preduzeća, firme predstavništva uvek predstavlja potencijalni problem. Ako iamte manje radnika, manje prostorije, onda vam se ne isplati da imate negog stalo zaposlenog ko će raditi ciscenje poslovnog prostora.

Agencija za čišćenje poslovnog prostora

Najbolje rešenje za čišćenje zgrada i održavanje poslovnih prostorija ja svakako u angažmanu sa strane i to po potrebi. Agencija za ciscenje cistunica je idealno rešenje za čistoću vaših poslovnih prostorija. Sve je stvar dogovora, mogu da dolazte pre posla, ili posle posla, sve zavisi od vas, ne moraju da dolaze svaki dan, ciscenje moze da bude po potrebi. Može to da bude periodično, generalno čišćenje se podrazumeva.

Ako vam treba dobra i pouzdana agencij aza ciscenje poslovnih prostora, koja će sve to obaviti diskretno, onda je Cistunica.rs za vas pravi izbor.

usluge

Elektricna vitla cekrk za slep sluzbe

Published by:

Pročitao sam negde da bez obzira kakv terenac imate, bez obzira koliko jak i moćan morate napred imati cekrk ili vitlo za dzipove. Bez jakog i kvalitetnog vitla ne vredi se upuštati u avanture. KOd nas na tržištu možete naći elektricna vitla koja su kvalitetnija i proizvode se u Evropskoj uniji to jeste uvoze ih iz Poljske. Kvalitetna vitla koja će vas izvući iz svake nevolje.

Elekrticna vitla koriste i slep sluzbe. Slep sluzbe koriste vitla za izvlačenje vozila koja su havarisana ili se nalaze u nekim sodomima pokraj puta.

Kvalitetna i sigurna vitla sa garncijom su sigurno bolji i povoljniji izbor od jeftinijih cekrka i vila koje možete naći sa istočnog tržišta.